Powered By Blogger

duminică, 13 septembrie 2015

Buchet domnisoara de onoare

Prietena ta se marita si brusc ai devenit  domnisoara de onoare? Cine nu si-ar dori asa ceva, pana la urma esti persoana cea mai apropiata.
Esti depasita de situatie si nu iti cunosti indatoririle? Iata ce trebuie sa faci:

  Cum toate grijile dispar la o sedinta de shopping, prima sarcina ar fi sa ne ajutam prietena sa isi caute rochita de mireasa. Si ne place, nu? :)
Si daca tot sunteti la cumparaturi, este momentul sa discutati si despre rochita ta, daca se doreste un  model sau o nuanta anume.
Suna simplu, insa suportul moral trebuie  sa existe si sa fiti alaturi de viitoarea mireasa in aceste momente.
Nu-i usor sa treaca prin aceste clipe iar ajutorul vostru, va conta mult pentru ea.
O mana de ajutor in organizarea nuntii, nu strica niciodata si o poti ajuta in cateva detalii precum invitatiile de nunta, lista  de oaspeti, aranjamentele florale, cateva idei despre biserica si de ce nu,  petrecerea burlacitelor :)
Organizeaza ceva special, creaza mesaje si imprema-le  pe tricouri sau  rezerva o masa pentru o cina relaxanta la un restaurant sau poate o noapte incendiara intr-un club, sunt cateva dintre variantele ce pot face ca totul sa fie memorabil pentru toata lumea.
Si cum totul are si un final, urmeaza ziua cea mai importanta, ziua nuntii. Ajuta viitoarea mireasa, sa se pregateasca. Daca la biserica ti lumanarea la petrecere poti ajuta oaspetii sa ajunga la mese, sa pui cocardele si de ce nu, sa te distrezi la maxim!
   
      
 








       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu