Powered By Blogger

sâmbătă, 21 martie 2015

Buchetul de mireasa


Sa fi organizator de nunti nu este deloc simplu, însă sa vezi atâta bucurie pe chipul miresei este tot ce îți trebuie!

Așadar, după intocmirea TO DO LIST-ului conform tutorialului anterior, aș vrea să ne oprim un pic la aranjamentele florale.

În general noua ne plac florile așa ca alegerea buchetului de mireasa va fi întotdeauna cel mai important lucru. Nu trebuie să fie în tendinte, trebuie doar sa simți ca te reprezintă, clar, el va conține florile pe care le iubești în culorile preferate.

Trebuie însă sa ținem cont de tematica nunții cât și de rochita de mireasa, nu am vrea totuși sa para venit din alta poveste...

Astfel, dacă stilul ales este unul mai pretentios putem opta pentru buchete de flori mari care sa impresioneze prin volum putand opta pentru combinatii ce exprima luxul precum, orhideea, hortensia, trandafirii și dacă ești o miresica mai indrazneata și sofisticata îți recomand calele.


Dacă preferi o nunta cu tema romantica, te afli chiar în trend. Pantone Color Institute recomanda in acest sens„ nuantele de albastru marin, albastru indigo si turcoaz imbinate si imblanzite de nuantele de migdala prajita. Acestea pot fi folosite ca paleta principala de culori atat pentru decor cat si pentru flori.”
În acest sens, buchetele vor fi fresh cu flori de grădina, deloc pretentioase. Bujorii, superbul Ranunculus de care sunt pur și simplu indragostita, lalelele și freziile cu mireasma lor sunt doar câteva din florile care îți vor oferi naturaletea.
Dacă dorești sa păstrezi o nota de clasicism dar în același timp eleganta și pasionala poți opta pentru un buchet de trandafiri, florile ideale pentru buchetele de mireasa.
Mai trebuie sa luam în considerare anotimpul în care are loc evenimentul, deoarece acest lucru este foarte important, nu toate florile sunt disponibile pe toată perioada anului iar costurile ar putea fi foarte mari sau poate chiar nu pot fi găsite.
Lasa-te ghidata de dorintele si intuitia ta, de ideile noastre și te putem ajuta sa îți alegi florile potrivite în cele mai bune culori.
Așteptam feedback-ul pe adresa de mail:petaledevis@gmail.com.



    

    



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu